MERSİN / ERDEMLİ - Erdemli Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Celil Murat ÇELİK - Okul Müdürü

02/03/1977 tarihinde Mersin’de doğmuşum. İlk öğrenimimi Amasya ili Suluova İlçesinde Merkez ilkokulu’nda yaptım. Ortaokulu da Amasya ili Suluova İlçesinde Suluova ortaokulu’nda okudum. 1991 yılında Mersin 75.Yıl Anadolu Öğretmen  Lisesi’nde lise hayatım başladı. 1999 Yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliğinden mezun oldum.1999 Yılında Gülnar Atatürk İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak göreve başladım. 2006 Yılında Müdür Yardımcılığı sınavını kazanarak Gülnar Anadolu Lisesi’nde yöneticilik görevine başladım. 2010 yılında Müdürlük sınavını kazanarak, Kocahasanlı Anadolu Lisesi’nde müdür olarak atandım. 2011 yılında Erdemli Anadolu Lisesi’ne Müdür olarak görevlendirildim. 02/07/2019 tarihinden itibarende okulumuzda müdür olarak görev yapmaktayım. İkinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünü bitirdim. Toros Üniversitesinde İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım. Evli ve İki çocuk babasıyım.