MERSİN / ERDEMLİ - Erdemli Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Erdemli Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Alparslan Türkeş Bulvarı Erdemli/MERSİN
Vizyon
Türkiye çapında en iyi sağlık personeli yetiştirmek ve tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Erdemli Sağlık Meslek Lisesi olarak Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda mesleki alanda Sağlık Eğitimi ve Öğretimi vermek suretiyle sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmak. Ayrıca Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı;çağdaş bilimsel düşünceyi temel alan;sorgulayan,sorumluluk üstlenen gençler yetiştirmeyi amaç edinen;geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği gençlerin söz sahibi olmalarını amaçlayan;kendine güvenen , olaylara duyarsız kalmayan , hak aramasını bilen toplum kurallarına saygılı ,etik değerlere sahip olan gençleri yüksek öğretime hazırlamak.
Öğretim Şekli :
Saatler
ders başlama : 08:20 ders bitiş saati : 17:15 öğle yemegi saati: 12:20 ile 13:05
kALORİFER VE KLİMA